Contacteer ons

Bakkerij Verbeeck
Lispersteenweg 240
2500 Lier

Tel.: 03 480 00 66

bakkerijverbeeck@hotmail.com

BTW: BE 0417 247 478

Presentatie

Al lijkt Bakkerij Verbeeck een kleine zaak, ze heeft een grote en lange geschiedenis. De bakkerszaak werd reeds in 1945 opgericht. De ervaring en overheerlijke recepten die in de loop der jaren nauwelijks zijn veranderd, zorgen ervoor dat we ondertussen een vaste waarde zijn geworden in brood en banket. Dit in Lier en omstreken.

Nieuwe technologie, kwaliteit reeds jaren top

Warme bakker Richard Verbeeck streeft ernaar om net als zijn vader met de modernste technologie producten van de beste kwaliteit op de plank te brengen. Wanneer u onze zaak binnen wandelt, wordt dit ook onmiddellijk duidelijk: door onze open bakkerij heeft u als klant trouwens zicht op de werkplaats vanuit de winkel. Op die manier bent u gegarandeerd zeker dat uw producten vers worden bereid. Elke ochtend opnieuw kan u als klant van een uitgebreid en vers assortiment genieten. Hiervoor is Bakkerij Verbeeck reeds 's avonds al druk in de weer voor de volgende dag!

De bakker met de glimlach

Het uithangbord van onze zaak bakkersvrouw Malgosia Szymandera. Zij zorgt ervoor dat u zelfs met het meest hardnekkige ochtendhumeur onze winkel met de glimlach verlaat. Tijd maken voor de klant behoort immers tot onze prioriteiten. Op die manier start uw dag met een goed gevoel en een heerlijk product op uw bord!